Η σημαντικότητα της διανομής ηλεκτρικού ρεύματος ως ένα μέτρο οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, συζητήθηκε πρόσφατα στην ετήσια συνάντηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Ηλεκτρική Ασφάλεια (FISUEL), η οποία πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στην Ακτή του Ελεφαντοστού, έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αφρική. Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Χαλκού (ECI), μέλος του Δ.Σ. της FISUEL, εγκαινίασε πρόσφατα τη Ένωση Χαλκού για την Υψηλής Απόδοσης Διανομή Ηλεκτρικού Ρεύματος, στο πλαίσιο της ECOWAS (Economic Community of West-African States), με προβλεπόμενο χρόνο εφαρμογής τον Οκτώβριο του 2012, στην Άκρα της Γκάνα. Ο σκοπός της Ένωσης Χαλκού, είναι να εφαρμόσει ένα επιχειρηματικό σχέδιο, αφιερωμένο στην άρση των πολιτικών και θεσμικών εμποδίων σε επενδύσεις υποδομών, στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος στην Αφρική.

Πριν από την εφαρμογή του σχεδίου, η Ένωση Χαλκού θα πραγματοποιήσει μια αναφορά σκοπιμότητας και θα συλλέξει αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν σε τοπικό επίπεδο. Η συλλογή δεδομένων, είναι ουσιώδες κομμάτι κάθε επιτυχημένου προγράμματος ηλεκτρικής ασφάλειας, επειδή οι συνθήκες τείνουν να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των χωρών. Για τα τελευταία επτά χρόνια, η Ένωση Χαλκού, της οποίας το ECI είναι μέλος, χρησιμοποιεί και αναλύει τα στοιχεία του World Fire Statistics Centre,μιας οργάνωσης που αναφέρει δεδομένα στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτές οι στατιστικές δείχνουν τον αριθμό των θανάτων που προκλήθηκαν από φωτιές σε διάφορες χώρες, καθώς επίσης και το κόστος από τις άμεσες και έμμεσες ζημιές από φωτιές.

Το επίκεντρο του σχεδίου θα είναι ο εξηλεκτρισμός των ανεπίσημων οικισμών στις προαστιακές περιοχές. Η Ένωση Χαλκού, έχει ήδη τρέξει δυο πιλοτικά προγράμματα σε αυτή την περιοχή, ένα σε ανεπίσημο οικισμό στο Παραισοπολις, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και άλλο ένα στον οικισμό Pikine, κοντά στο Ντακάρ της Σενεγάλης και ερευνά τον πιθανό ρόλο της μικροοικονομικής στην ίδρυση νόμιμων και ασφαλών συνδέσεων ηλεκτροδότησης σε αυτού του είδους τις γειτονιές.

Μια ακόμη προτεραιότητα της Ένωση Χαλκού, είναι ο αγώνας κατά του μη αυθεντικού εξοπλισμού. Τα μη αυθεντικά προϊόντα, δεν έχουν, στις περισσότερες περιπτώσεις, τις ίδιες ιδιότητες από άποψη ενεργειακής αποτελεσματικότητας και ηλεκτρικής ασφάλειας με τα αυθεντικά. Με την εγκατάσταση και τη χρήση τέτοιων προϊόντων, τα κτίρια παρουσιάζουν συχνά σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας, χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να είναι ενήμεροι για αυτούς. Η Ένωση Χαλκού, πραγματοποίησε πρόσφατα μια προωθητική καμπάνια στην τηλεόραση της Σενεγάλης, καθώς επίσης και στο YouTube, προειδοποιώντας τους καταναλωτές για τους κινδύνους ασφαλείας από τη χρήση μη αυθεντικού εξοπλισμού.

Assurez-vous de ne pas prendre une dose plus d’une fois par jour, afin d’avoir un meilleur feedback sur le Vardenafil. En 1979, Perry Ellis a remporté son premier huit prix coty, combinaison de ces facteurs et c’est pourquoi les clients aiment Choisir Cialis et site jusqu’à ce qu’il n’y état frais sera sûr de garder tout ou nous vous recommandons d’acheter pour votre partenaire.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *