Η Anamedis ιδρύθηκε το 2015 από δύο άτομα με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια προϊόντων Υγείας. Η εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001: 2008). Δραστηριοποιείται στην επεμβατική καρδιολογία και ακτινολογία, την καρδιοχειρουργική, τα ορθοπεδικά εμφυτεύματα, τα μοσχεύματα οστών και ιστών, τα εμφυτεύματα ουρολογίας και τα προϊόντα περιποίησης πληγών (επιθέματα). 

Εμπειρία στο χώρο της υγείας

Η εταιρεία Anamedis ιδρύθηκε το 2015 από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της υγείας.

Από τα πρώτα βήματα της εταιρείας έως και σήμερα, ο σκοπός μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών στον χώρο της υγείας. Η αποστολή μας στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών, των γιατρών και των μετόχων της εταιρείας.

Όραμα μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, ώστε να εξασφαλίζουμε σε υψηλό επίπεδο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Θέλουμε να εξελίσσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας, ώστε να ακολουθεί τα βήματα της τεχνολογικής ανόδου. Παράλληλα, θέλουμε να συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε την μέγιστη απόδοση για τους μετόχους και να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά την κοινωνική μας ευθύνη.

 

Η φιλοσοφία μας είναι να συνάπτουμε συνεργασίες με κορυφαίους οίκους κατασκευής ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ώστε να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας. Η εταιρική κουλτούρα των συνεργατών μας φροντίζουμε να ταιριάζει με αυτήν της εταιρείας μας, ενώ οι οργανωσιακές δομές μας καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας για υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αθήνα και λειτουργεί υπό ενιαία διοίκηση αναφορικά με τις λειτουργίες της οικονομικής διαχείρισης, των ανθρωπίνων πόρων και των προμηθειών. Η εταιρεία εφαρμόζει συνολικά σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2008).