Μία μικρή εισαγωγή

Anamedis

Η Anamedis ιδρύθηκε το 2015 από δύο άτομα με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια προϊόντων Υγείας. Η εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001: 2008). Δραστηριοποιείται στην επεμβατική καρδιολογία και ακτινολογία, την καρδιοχειρουργική, τα ορθοπεδικά εμφυτεύματα, τα μοσχεύματα οστών και ιστών, τα εμφυτεύματα ουρολογίας και τα προϊόντα περιποίησης πληγών (επιθέματα).

256 Ώρες

Εκπαίδευσης

12,565 θεραπείες

σε ασθενείς

156 Γιατροί

μας εμπιστεύονται

125 Χρόνια

Εμπειρίας

Εμπειρία στο χώρο της υγείας

Εταιρικο προφιλ

Η εταιρεία Anamedis ιδρύθηκε το 2015 από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της υγείας.

Από τα πρώτα βήματα της εταιρείας έως και σήμερα, ο σκοπός μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών στον χώρο της υγείας. Η αποστολή μας στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών, των γιατρών και των μετόχων της εταιρείας.

Όραμα μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, ώστε να εξασφαλίζουμε σε υψηλό επίπεδο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Θέλουμε να εξελίσσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας, ώστε να ακολουθεί τα βήματα της τεχνολογικής ανόδου. Παράλληλα, θέλουμε να συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε την μέγιστη απόδοση για τους μετόχους και να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά την κοινωνική μας ευθύνη.

Συνεργασίες με κορυφαίους οίκους …

Η φιλοσοφια μας

Η φιλοσοφία μας είναι να συνάπτουμε συνεργασίες με κορυφαίους οίκους κατασκευής ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ώστε να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας. Η εταιρική κουλτούρα των συνεργατών μας φροντίζουμε να ταιριάζει με αυτήν της εταιρείας μας, ενώ οι οργανωσιακές δομές μας καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας για υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αθήνα και λειτουργεί υπό ενιαία διοίκηση αναφορικά με τις λειτουργίες της οικονομικής διαχείρισης, των ανθρωπίνων πόρων και των προμηθειών. Η εταιρεία εφαρμόζει συνολικά σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2008).

Οικονομικά στοιχεία

Financial

Καταπολέμηση των μικροβιακών λοιμώξεων

Αντιμικροβιακος Χαλκος – CU+

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (ΕΙΑΧ) για την διάθεση, τοποθέτηση και χρήση αντικειμένων από αντιμικροβιακό χαλκό στα πλαίσια της καταπολέμησης των μικροβιακών λοιμώξεων στα νοσοκομεία και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας γενικώς.

Για κάθε περιστατικό

Κατ’ Οικον Νοσηλεια

Προϊόντα Υγείας για εξειδικευμένες ανάγκες σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες ιατρικών ειδών.

Καρδιολογικά προϊόντα

Καρδιολογικος Τομεας

Καρδιολογικός & Ακτινολογικός Τομέας. Προϊόντα επεμβατικής καρδιολογίας και επεμβατικής ακτινολογίας.